Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberindeki heyet ile vakıf şubemizi ziyaret ettiler.

Haberler ( Listeye dön )

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberinde Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Dilaver Tanık, Bahattin Bayraktar, Ak Parti Kepez ilçe Başkanı Yusuf İşeri ile Vakıf Şubemizi ziyaret ettiler.
Vakfımız Şubesi Başkanı Ragıp Buyurkan, Başkan Tütüncü nün vakfın çalışmalarına her zaman destek verdiğini söyledi. Buyurkan, her zaman bizlerin yanı başımızda olduğundan dolayı, Başkan Tütüncü ye teşekkür etti.

Başkan Hakan Tütüncü de Sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları çalışmaların fedakarlık istediğine dikkat çeken Başkan Tütüncü, " Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Antalya Şubesi yönetimi olarak,
kendi topraklarına olan vefa borçlarını, ortak bir paydaya dönüştürerek, toplumumuzun fertlerini bir araya getirmeye gayret ediyorlar. Bu güzel bir çalışmadır. Diyarbakır Vakfı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya katkı
sağlamaya yönelik de güzel çalışmalar yapıyor" dedi.

Vakıf Şube Başkanımız Ragıp Buyurkan, Kepez Belediye Başkanı Sayın Av. Hakan Tütüncü bey'in göreve geldikleri günden bugüne kadar Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Antalya Şubesi olarak
birlikte sosyal ve kültürel çalışmalar yaptıktık, yapmaya da devam edeceğiz dedi.
Yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşların çalışmalarına destek vermesi gerektiğinin vurgulayan Vakıf Şube Başkanımız kapımız bütün herkese açıktır. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "Devlet ve yerel yönetim olarak bunu başarabilirsek, güçlü bir sivil toplum Diyarbakır Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarımız, büyük bir gayreti ortaya koyarak toplumu daha farklı yönlere taşıyacak adımları atacaklardır. Bu hareket de topluma ivme kazandıracaktır". Başkan Hakan Tütüncü, her zaman Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Antalya Şubesi ile çok daha güzel çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.
ifadesini kullandı.

Yayınlanma : 23.11.2014, İzlenme : 1.276